enstundsomdenna.blogg.se

Stunder av eftertanke, kaos, betraktelser, funderingar, ro och tankar.

Lördagspyssel

Publicerad 2014-04-04 21:07:47 i Allmänt,

I morgon är det lördag och då kan man, om man vid en snabb utvärdering på fredagskvällen tycker att det behövs, göra lite vårfint på trappan.
Om det blir tid över på lördagen så kan man packa upp väskan från resan till Stockholm. Man kan fundera på om det var i tisdags man kom hem och komma på att det var det inte... Så kan man räkna lite dagar (läs 10) som gått utan att man behövt sakerna i väskan.
Man kan fundera på varför det ligger tre dörrhandtag i trappan. Det kan man fundera på redan på fredagskvällen. Så behöver man inte lägga tid på det under lördagen. Den dagen verkar ju snart vara fullbokad.
Sedan kan man fundera på och glädjas mycket åt att det i övrigt är tomt i trappan. Man kan sedan se sig om och förstå varför det är tomt i trappan. Det är ju bara när någon plockat i ordning som det ligger saker där. Sedan kan man tänka att man ska våga lägga ut ett foto som speglar den stökiga verkligheten. Man kan komma fram till att man helt enkelt inte kan bestämma sig för vilken yta som är mest representativ samtidigt som den visar stök. Man kommer fram till att stök och representation är en omöjlig kombination och tänker att folk får titta på sitt eget stök. De som inte har något eget stök får själva stå för den förlusten.
 
Man kan stanna sin blick vid dessa, le tillbaka mot dem, och sätta sig en stund i soffan. 
När man sitter i soffan kan man börja flacka med blicken och fundera på varför det fortfarande finns julpynt i hemmet. 
Man kan komma på att det är för att tomten ska repareras och för att stjärnan hittades av ett barn under äppelträdet förra veckan.

Sedan kan man tänka att det var förfärligt länge sedan man bloggade och att det är väldigt roligt när man väl gör det. Sedan kan man önska alla en trevlig helg!
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-04-04 21:14:42

Tack detsamma!

Postat av: Johanna Grek

Publicerad 2014-04-04 22:17:06

Du skulle ju inte nämna att det var längesen du bloggade! :)
Trevlig helg till dig oxå, och tack för att du förgyllde mitt sänggående med ett inlägg. Kramar!

Svar: Nej jag vet Johanna! God natt!
Marie Brander

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie Brander

Det lilla i livet kan samtidigt vara det största. Bloggen handlar om händelser och stunder som berör mig på olika sätt.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela